torstai 23. helmikuuta 2017

Blogin päätähdet

Helmikuu 2017
Tanssivat schipperket Demi ja Hani

Hani aloitti koiratanssiharrastuksen marraskuussa 2014, ensimmäisissä virallisissa kisoissa Hani kisasi maaliskuussa 2015. Demi aloitti niihin aikoihin myös koiratanssin treenaamisen ja Demin ensimmäiset kisat olivat syyskuussa 2015. Demi ja Hani ovat molemmat saavuttaneet koiratanssissa KUMAn, mutta vain Hani on noussut AVO-luokkaan. Demi kisaa edelleen ALO-luokassa koska on hyvin jääräpäinen opiskelija tanssissa. Hanin kanssa olemme opetelleet nyt ahkerasti AVO-luokkaan soveltuvia vaikeampia temppuja. Hanin suurin ongelma on aina ollut ja on edelleen haistelu kesken kisojen. Välillä tuntuu että edistytään haistelun poissaamiseksi, mutta välillä tulee takapakkia. 
Demi ja Hani kisaavat molemmat Freestylessa. Hani aikoo tänä vuonna tehdä debyyttinsä myös HTM:män puolella. Demi ja Hani ovat myös kisanneet möllikisoissa ryhmäkoreografialla hyvällä menestyksellä.

Ohjaaja Kati ja Hani

Allekirjoittanut, Demin ja Hanin omistaja Kati yrittää löytää aikaa koiratanssille kiireisen perhearjen ja töissäkäynnin ohella. Itselläni on tanssijataustaa ja koreografioiden luominen on yksi mielekkäimmistä puuhista lajissa. Parhaimpia hetkiä lajissa ovat onnistumiset ja yksinkertaisuudessaan se, että näkee Demin ja Hanin tanssivan innokkaina. Haasteita koiratanssissa riittää varsinkin niin itsepäisen rodun kanssa kuin schipperke mutta ne kasvattavat sekä minua että koiria.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti