tiistai 29. toukokuuta 2018

30.5.2018 Tanssitauon fiiliksiä

Ollaan oltu nyt 3vko tauolla tanssista kun Hani steriloitiin 3 viikkoa sitten. Leikkaus meni onneksi hyvin ja Hani on toipunut siitä tosi hienosti :) 

Nyt Hanista alkaa huomata että Hani kaipaa jo treenailua. Kävelyllä Hani ottaa usein HTM positioita vaikka en pyydä Hania positioon :) Pian voidaankin aloittaa taas treenailu, kevyesti tietenkin alkuun. 

Demi oli mukana huhtikuun lopulla olleissa koiratanssikisoissa, kokeilemassa vähän miltä se yleisö tuntuu. Eihän se hyvältä sitten tuntunut Demistä. Demi tuijotteli yleisöä, itki hiljaa ja katsoi minua kertoen ettei halua olla siinä tilanteessa. Lisäksi kun oli seuraavat kisat Hanin kanssa viikon päästä, Demi meni piiloon siinä vaiheessa kun oltiin Hanin kanssa lähdössä. Demi ei ollut edes tulossa kisoihin, mutta ei Demi olisi sinne halunnut lähteäkään. Demin viime kisasuoritus vähän kypsyttikin ajatuksen että Demi lopettaa kisaamisen virallisissa. Yksissä kisoissa käydään todennäköisesti vielä, nostamassa Demi freestylessa AVO-luokkaan, on Demillä kuitenkin yksi KUMA joten Demi voi ylempään luokkaan nousta. 
Treenailua Demi saa jatkaa tanssissa ja möllikisoissa käydään, koska siellä Demi ei jännitä kuten virallisissa. Mutta viralliset kisat saa jäädä Demin osalta, ainakin nyt. 
Näyttelyistä Demi nauttii ja Demi saakin jatkaa niissä käyntiä :) Oltiin 9kk näyttelytauon jälkeen Demin kanssa viime viikonloppuna näyttelyssä ja Demi nautti siellä olostaan :) 

 Hani auringonpalvojana
Demi Salon näyttelyssä ROP & ROP VET

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti