maanantai 12. maaliskuuta 2018

Janakkalan koiratanssikisat

Olimme eilen Janakkalassa koiratanssikisoissa. Demi kisasi FS ALOssa, Hani FS AVOssa ja ensimmäistä kertaa HTM AVOssa.

Maistuva pohjamateriaali

Janakkalassa on uusi koirahalli joka on aivan ihanan avara! Hanin kohdalla suuren haasteen toi se, että hallin pohjana on tekonurmi jossa on seassa korkkirouhetta. Jo heti halliin tultaessa Hani iski kirsunsa maahan ja alkoi maistella rouhetta. Kehääntutustuminen oli myös täysin lattian imuroimista ja haistelua. Kuitenkin ennen kisasuoritusta sain Hania vähän tsempattua namien avulla tekemään. Freestylessa meni monessa kohdassa haisteluksi mutta joka kerta sain Hanin palautumaan takaisin tekemiseen. Haistelun takia useampi temppu jäi tekemättä, kuitenkin vaikea alkuliike (joka ei onnistunut Vantaan kisoissa kumpanakaan päivänä) onnistui nyt ihan täydellisesti! Loppuliikkeet menivät myös juuri oikein ja itse olen aina tyytyväinen kun loppuliike onnistuu.

HTM:män aikana Hani alkoi syödä lattialta rouhetta, muuten ohjelma onnistui hyvin. Harmillisesti Hani alkoi mutustella juuri kun olisi pitänyt näyttää positiota eri suuntiin, emme siis saaneet näytettyä kuin kaksi neljästä. Mutta hienosti Hani palautui siitä ja jatkoimme tekemistä aina loppuun asti ja tässäkin saatiin onnistunut loppuasento. Erinomainen treeni oli Hanille tuolla alustalla tanssiminen, koska pohja-aines oli todella Hanin mieleen. 

Hyvän kisakokemuksen hakeminen

Demi on tosiaan ollut nyt kisatauolla ja tauko jatkuu edelleen, mutta Janakkalaan Demi tuli hakemaan hyvää kisakokemusta. Viimeisin kisakokemus Demillä oli kisoista joissa Demi jännitti kovasti yleisöä ja jopa haisteli, joka ei ole ollenkaan tyypillistä Demille. Lähtökohtana näissä kisoissa olikin saada Demi hyvälle tuulelle ja pitämään hauskaa. Vaikka yleisö jännittikin ja sitä piti välillä vilkuilla, Demi teki kivalla innolla ja iloisuutta oli nähtävissä Demin tekemisessä. Kisapäivän päätteeksikin Demi oli vielä hyvällä tuulella joten kisakokemus oli Demille todella hyvä. Nyt onkin hyvä olla kisatauolla kun viimeisin muisto kisoista on Demillä mukava.

Pisteet

Hani FS AVO 151,33 sija 4
Demi FS ALO 152,34 sija 4
Hani HTM AVO 152,00 jaettu sija 3

Hyvät pisteet saatiin kaikista esityksistä, lähtökohtana kuitenkin Hanille erityisen vaikea pohjamateriaali ja Demin yleisöjännitys. 
Jälleen kerran JANKKin porukka oli tehnyt hienoa työtä koristeluissa ja kisapaikalla oli upea talvinen ihmemaa!

 Hani sijoittui HTM AVOssa jaetulle kolmossijalle

Hani ja Demi pistivät jalalla koreasti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti